gazszerelo budapest

Fűtésszerelő szolgáltatások

SOS fűtésszerelő egész Pest megyében. Fűtési rendszerek tervezése és kiépítése. Karbantartás és javítás. Radiátorok cseréje és beüzemelése. Padlófűtés rendszere átmosás, valamint új rendszerek kiépítése. Gáz– és vegyes tüzelésű kazánok javítása és cseréje. Cirkó csere. Fűtőberendezések felülvizsgálata. Garanciális fűtésszerelés!
Tel.: 0630/741-6135 | Email: terkiviktor@gmail.com | Fűtésszerelés a hét minden napján!

Fűtésszerelő Budapest területén

Fűtésszerelés területén is a szakma elitjébe tartozunk. Önarcképes gázszerelő igazolvánnyal rendelkezem. Minden általam elvégzett fűtésszerelői munkára 100% garanciát vállalok. Budapest összes kerületébe hívhatnak. Mindent megjavítok, és szükség esetén cserélek, legyen az radiátor, padlófűtés, gázkészülék, vagy teljes fűtési rendszer.

víz gáz fűtés logó

Központi fűtés szerelés

A központi fűtési rendszer lényege, hogy a hőenergia előállítása egy adott helyen kerül előállításra, majd különböző helyeken használják fel. Családi házak, lakások, kisebb ingatlanok esetében, egy darab fűtőberendezés képes megfellő mennyiségű hőenergia termelésére. Tökéletesen befűtve az összes helyiséget. Ilyen fűtőberendezés a gázkazán, vagy kondenzációs kazán is. Míg társasházak, panelek esetén a fűtési – és melegvíz-ellátó berendezés a jellemző. A házközpontú fűtés egy egész háztömböt ellátt egy kazán müködtetésével. Központi fűtés terén is a biztonságos és szakértő szerelést vállalom rövid határidővel és garanciával.

Radiátorcsere és javítás

Régi öntöttvas radiátorok cseréjét és javítását is kérheti a hét összes napján. Új korszerű radiátorcsere és beüzemelés. Alkatrész csere. Radiátor légtelenítés. Hívjon és nem lesz több fűtés problémája. 

Padlófűtés szerelés

Teljes padlófűtés rendszer kiépítése. Padlófűtés átmosása. Korszerű és energiatakarékos padlófűtési rendszerek telepítése, karbantartása és javítása egész Budapesten.

Call Now ButtonHívás