gazszerelo budapest

Cégünk csak a gáztűzhely cseréket tudja elvállalni. Gáztűzhely javítással nem foglalkozunk! A honlapon található gáztűzhellyel kapcsolatos tartalmak csak tájékoztató jellegűek.

Profi gázszerelő

Mestervizsgás gázszerelő vállalja Budapesten a minőségi és biztonságos gázszerelési munkálatokat garanciával.

Gázszerelő Budapest kerületeiben

Gázszerelési és karbantartási szolgáltatásokat a következő kerületekben lehet igényelni a hét minden napján: 

I.,II.,III.,IV.,V.,VI.,VII.,VIII.,IX.,X.,XI.,XII.,XIII.,XIV.,XV.,XVI.,XVII.,XVIII.,XIX.,XX.,XXI.,XXII.,XXIII. kerületek.

Gázszerelés és karbantartás

Mindenre kiterjedő gázszerelés otthonában. FÉG konvektorok és kéménybe kötött gázkonvektorok karbantartása. Konvektorok tisztítása, begyújtása, cseréje és javítása. Gáztűzhelyek cseréje és bekötése. Bojlerek beszerelése és felülvizsgálata. Gáztervezés hivatalos átadással. Álló és fali kazánok szerelése, alkatrész cseréje és beüzemelése. Kondenzációs gázkazánok javítása, cseréje és karbantartása. Minden gázszerelési munkára 100% garancia!

Gázkészülék szerelés

A következő gázkészülékek specialistája vagyok: FÉG gázkonvektor. Fali cirkó. Hajdú gázbojler. Gázkazán. Gáztűzhely. Hívjon és újra biztonságosan és hibátlanul fog működni minden otthonában. Céges- és magánszemélyek részére is igénybe vehető szakértő gázszerelői szolgáltatásaim.

FÉG konvektor javítás

A gázkonvektor mind a mai napig az egyik leghatékonyabb fűtőeszköz. Ha megfelelően van karbantartva, legalább évente egyszer a fűtési szezon előtt, akkor nem okozhat problémát. A nyílt égésterű konvektorok abban az esetben veszélyesek, ha nem vizsgálja át időközönként megfelelő gázszerelő szakember. Ne várja meg a bajt, inkább előzze meg. A szén-monoxid mérgezés minden évben újra szedi áldozatait. Ne kockáztasson. Teréki Viktor gázszerelő mester: 0630/741-6135

FÉG konvektor tisztítás

A konvektor tisztítás során a teljes eszköz belseje portalanításra kerül. Továbbá az elhasználódott, eltömődött gázfúvókákat is kitisztítom, és szükség esetén kicserélem. A tökéletes működéshez ez elengedhetetlen mozzanat.

FÉG konvektor karbantartás

A FÉG konvektorok már több évtizedes eszközök. A mai modern konvektorokkal már nem igen tudnak versenyezni energia spórolás, és egyéb téren sem. Viszont, ha karban van tartva, még mindig jó szolgálatot tud tenni. 

Gázkazán javítás

Viessmann, Junkers, Bosch, Immergas, Buderus, Westen, Termomax, kondenzációs gázkazánok szakszerű javítása. Fali és állókazánok teljes körű szervizelése és meghibásodások javítása Budapest és egész Pest megye területén. Hétvégi kiszállás, gyors- és megbízható munkavégzés.

Gázkazán tisztítás

Viessmann, Junkers, Bosch, Immergas, Buderus, Westen, Termomax kazánok tisztítása és éves karbantartása. 

Gázkazán csere

Régi fali- és állókazánok szakszerű cseréje. Biztonságos beüzemelés.

Gázkazán karbantartás

Átfogó gázkazán felülvizsgálat. Alapos és körültekintő gazkazán tisztítás. Hibás alkatrészek azonnali cseréje.

Gáztűzhely és gázbojler

Mindkét gázkészülék teljes szervizelését, szerelését, bekötését és karbantartását gyorsan. és precízen elvégzem. Gáztűzhelyek és gázbojlerek cseréjét és szakszerű javítását is vállalom akár hétvégén is! Több évtizedes tapasztalattal és gázszerelő mester vizsgával rendelkezem. Forduljon hozzám, és biztosíthatom, hogy a legjobb kezekbe kerül javításra szoruló gázkészüléke. 

Call Now ButtonHívás